top of page

Vad krävs för att få en dagisplats åt din hund?

Hunden ska klara av att vara ifrån sin matte/husse.

 

Fungera med andra hundar.

 

Vara minst 10 månader. 

 

Klara av att gå i vanligt koppel.

 

Vara rumsren. 

 

Hunden ska vara försäkrad och vaccinerad mot Kennelhosta, Valpsjuka, HCC och Parvo.

 

För att ställa dig i dagiskö behöver du skicka in en intresseanmälan via vår hemsida där du får svara på lite frågor om din hund, när den kommit in får du ett bekräftelsemejl från oss.

Vi har inget kösystem hos oss utan vi tar in den hund som vi tycker verka passa in i den hundgrupp det blivit en ledig plats i. När det dykt upp en plats så hör vi av oss till er som har en hund som verkar matcha in på den platsen och bokar då in en dagisvisning. Det gör att vi får träffa er och eran hund och ni som ägare får möjlighet att se dagis och träffa oss i personalen. 

Det här gör ju att vi inte riktigt kan svara på hur lång tid det kan ta för att få en plats till din hund tyvärr. 

 

När du fått en dagisplats så börjar vi med en inskolning för din hund på 5 dagar. Inskolningen består av kortare dagar för att vänja hunden på dagis och ger både oss i personalen och er som ägare chansen att se om det här är något som passar just din hund. Första månaden har både vi på dagis och ni som ägare rätt att säga upp er plats utan uppsägningstid om det skulle visa sig att det här inte passar er hund. Efter den månaden är det en månadsuppsägningstid som gäller. 

Välkommen till

Vega Hundcenter ett hemtrevligt hunddagis som ligger intill Nynäsvägen.

Hos oss kan du lämna din hund tryggt och säkert!

Namnlös design-2.png
bottom of page