top of page

En dag på dagis

Dagis öppnar 06.30 och då har morgonpersonalen ställt ut vattenskålar i alla rummen och satt på lugn musik och gjort det mysigt åt hundarna. 

Vi möter upp kunderna i hallen för att sedan ta in hundarna i respektive box. Av säkerhetsskäl tar vi bara in en kund åt gången i hallen, det kan då bli att man ibland får vänta utanför hissen. Det här gör vi också för att vi ska hinna prata med varje kund i lugn och ro. 

 

Klockan 9.00 låser vi dörren för lämning av hund, det gör vi för att kunna lägga all fokus på hundarna. Klockan 9.00 har även kvällspersonalen kommit till dagis, vi har då ett gemensamt morgonmöte för att gå igenom om det hänt något speciellt på stängningen kvällen innan eller vid öppningen. Vid ca 9.15-9.30 går vi ut på första promenaden med hundarna som blir deras långrunda på ca 1–2 timmar. 

 

Vid 11.45 är det lunchdags för de hundar som äter lunch på dagis. Vi matar ett rum i taget och står alltid kvar i rummet tills att hundarna ätit upp, det gör vi för att vi ska kunna ha full koll på att hundarna inte stjäl av varandra eller att det uppstår konflikter. Vi ser även till att alla hundar får nytt fräscht vatten.

 

Mellan 12.00 och 13.00 är det lunchvila för alla hundar medans personalen äter lunch. När personalen ätit upp sin lunch går vi och sätter oss hos hundarna för lite gos.

 

Mellan 13.00 till 15.00 är det eftermiddagspromenad på ca 20–30 minuter för alla hundarna. Samtidigt som vi dammsuger och skurar dagis. 

 

15.30 låser vi upp dagis för hemgång fram till 18.00 

 

När alla hundarna gått hem för dagen diskar personalen alla vattenskålar och snyggar till i alla rummen. 

Välkommen till

Vega Hundcenter ett hemtrevligt hunddagis som ligger intill Nynäsvägen.

Hos oss kan du lämna din hund tryggt och säkert!

Namnlös design-2.png
bottom of page