top of page

Om Vega Hundcenter

Inomhusmiljön

Inomhus strävar vi efter en lugn miljö för hundarna, då det är viktigt att hundarna ska kunna varva ner och vila på dagis. Hundarna har tillgång till tuggben, olika tuggleksaker och bäddar att bädda i. 

Alla hundar har en tilldelad box som de delar med andra hundkompisar. En stund under dagen får alla hundar i omgångar fri tillgång till hela lokalen för lite extra mys och gos med oss i personalen.

 

Vi fokuserar på att spendera mycket tid tillsammans med varje hund och sitter gärna hos hundarna så fort vi har lite extra tid över.

Vega Hundcenter är ett hemtrevligt och mysigt hunddagis i Haninge kommun och drivs av Josefine Sundh sedan augusti 2020. Vi vill att vårt dagis ska vara som ett andra hem för din hund.

Kort om dagen

Vi stänger hundcentrets dörrar mellan 9.00-15.30 på dagarna för att minska stress för hundarna, kunna fokusera på alla hundar och för att ta långa mysiga promenader tillsammans. 

 

Hos oss får hundarna en långpromenad på förmiddagen på ca 1-2 timmar och på eftermiddagarna får hundarna en kissrunda på minst 20 minuter. 

Vi låter inte våra dagishundar hälsa på andra hundar eller människor under våra promenader då det kan lätt leda till oreda i gruppen, men även för att minska smittor. 

Efter förmiddagspromenaden lunchar vi hundarna som har med egen lunch. När vi i personalen äter vår lunch vilar hundarna, och en stund senare är det dags för eftermiddagspromenaden.

Hygien

Vi på Vega Hundcenter tycker det är viktigt med hygien och städar dagis varje dag (dammsugning & skurning). En gång i veckan skurar vi alla boxväggar och bäddar för att minska risken för sjukdomar. Vi tvättar även alla plädar och filtar en gång i veckan och vid behov. 

IMG_1677_edited.jpg
Välkommen till

Vega Hundcenter ett hemtrevligt hunddagis som ligger intill Nynäsvägen.

Hos oss kan du lämna din hund tryggt och säkert!

Namnlös design-2.png
bottom of page